Blog  >  Glazen balustrade inspiratie? 6 ideeën

Glazen balustrade inspiratie? 6 ideeën

Ben je op zoek naar een manier om jouw interieur of exterieur een moderne en elegante uitstraling te geven? Overweeg dan eens een glazen balustrade. Deze stijlvolle en transparante constructie voegt niet alleen een vleugje klasse toe aan elke ruimte, maar biedt ook vele voordelen op het gebied van veiligheid en esthetiek. In dit artikel geven we je glazen balustrade inspiratie voor jouw woning en/of bedrijfspand.

Glazen balustrade inspiratie

Een glazen balustrade kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Van een glazen balustrade voor je balkon tot een balustrade trap voor een groot kantoorpand. De opties zijn eindeloos en hieronder laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.

Glazen balustrades voor binnen

Trappen met een transparante twist

Een glazen balustrade langs jouw trap voegt een eigentijdse touch toe aan jouw interieur. Het creëert een naadloze overgang tussen de verschillende verdiepingen en is vooral indrukwekkend in open ruimtes.

Balkon met panoramisch uitzicht

Als je een balkon hebt met een prachtig uitzicht, waarom zou je dat dan verbergen achter een traditionele balustrade? Een glazen balustrade biedt een onbelemmerd panoramisch uitzicht, waardoor je ten volle kunt genieten van de omgeving.

Scheidingswanden met een twist

In plaats van massieve muren kun je glazen balustrades gebruiken als scheidingswanden tussen verschillende kamers. Dit zorgt voor een gevoel van openheid en creëert visuele verbindingen tussen de ruimtes.

 Glazen balustrades voor buiten

Terrassen met een modern tintje

Een terras met een glazen balustrade ziet er niet alleen strak uit, maar maakt ook een veilige omgeving voor familie en gasten. Je kunt je onbezorgd ontspannen en genieten van het buitenleven.

Appartementencomplex met een luxe uitstraling

Glazen balustrades om toegang te krijgen tot een appartementencomplex geven een luxueuze uitstraling aan jouw buitenruimte. Bovendien zorgen ze voor een ruimtelijk gevoel.

Tuinen met een vleugje elegantie

Integreer glazen balustrades in jouw tuinontwerp om de schoonheid van jouw planten en bloemen niet te belemmeren. Het glas vormt een subtiele omlijsting van jouw tuinpracht.

Waarom kiezen voor een glazen balustrade van Glasdesign?

✔︎ 10 jaar garantie

✔︎ 100% maatwerk

✔︎ Duurzaam product

✔︎ Storm, wind en regen proof

Wil je ook zo’n mooie glazen balustrade?

Enthousiast geworden door onze glazen balustrade inspiratie blog? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op:

Telefoonnummer: 010-2472220

E-mail: info@glasdesign.nl

Uiteraard kan je ook een afspraak maken in onze showroom in Schiedam! Je bent dan van harte welkom op:

Adres: Van Doornestraat 2 | 3125 BL | Schiedam

Openingstijden: ma t/m vr 8:00 - 17:00 u.