Glasdesign  >  Merken

PARTNERS VAN GLASDESIGN

Glas ontwikkelt zich in razendsnel tempo, daarom zijn we bij Glasdesign altijd gefocust op de nieuwste innovaties en (exclusief) partner van hoogwaardige merken, waaronder Panoramah!, Lumon, Magna glas, Portapivot, Pilkington en Glasimpex. Bekijk hieronder ons aanbod van onze exclusieve merken.

LUMON BALKONBEGLAZING

CREËER LEEFRUIMTE OP JE BALKON

Je balkon is in wezen een afzonderlijke ruimte, het kan een ruimte zijn waar je controle hebt over de jaargetijden. De lente eerder laten beginnen en de zomer later laten eindigen. Creëer een speciale ruimte in huis, waar je kan genieten wanneer je maar wilt.

MAGNA GLASKERAMIK

100% GERECYCLED EN MILIEUVRIENDELIJK GLAS

Magna glas kan toegepast worden op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een badkamer als wasbak of douchewand. In de keuken als keukenblad. In de winkel als receptieblok. Maar ook als vloer of wand maak je een ruimte spectaculair. Of ga all-in en kies voor Magna glas op uw gevel, dit zal zeker een echte eye-catcher zijn!

PORTAPIVOT!

STALEN DEUR, DE MUSTHAVE VAN HET MOMENT!

Op zoek naar de perfecte industriële deur voor bij u thuis? Tegenwoordig is het een grote trend, grote glazen deuren met stalen aspecten. Bij Glasdesign bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden en toepassingen.

PILKINGTON PROFILIT

UV-BESTENDIGE GLASBOUWELEMENTEN

De glasbouwelementen van Profilit zijn mooi uitgevoerd en laten zich op verschillende manieren toepassen. Het gaat om UV-bestendige glasbouwelementen die een hoge mate van licht doorlaten en de kleuren optimaal weergeven.

PANORAMAH!

MAXIMALE TRANSPARANTIE DOOR ULTRA SLANKE SCHUIFPUIEN

panoramah! is een state-of-the-art aluminium schuifraamsysteem dat de structurele eigenschappen van glas gebruikt, hierdoor worden grote glasoppervlakten mogelijk, met behulp van verticale, minimale (slanke) aluminium profielen hetgeen resulteert in een grotere elegantie. In tegenstelling tot traditionele raamsystemen is glas het zelfdragende hoofdbestanddeel van panoramah!, terwijl het aluminium de secundaire functies op zich neemt: het geleiden van de schuivende delen en het verzekeren van een excellente afdichting van het geheel.

GLASIMPEX - CONSTRUCTIEVE BEGLAZING

MAATWERK IN CONSTRUCTIEF GLAS VAN GLASIMPEX

Glasimpex is al jaar en dag de specialist in constructieve beglazing en Profilit. Constructieve beglazing vraagt in veel gevallen om een maatwerk oplossing. Er zijn inmiddels veel toepassingen gecreëerd met fijne details door gebruik te maken van de eigen ontwikkelde profielen.

HEEFT U een SPECIFIEKE vraag OVER EEN PRODUCT?

Mail uw vraag met onderwerp, eventueel specificaties naar: info@glasdesign.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel tijdens kantooruren (ma t/m vr 8:00-17:00 u) naar: 010-2472220.

Uiteraard kunt ook mailen of bellen om een afspraak te maken in onze showroom in Schiedam.