Glasdesign  >  Projecten

MET GLAS HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

De laatste jaren heeft Glasdesign een mooie track record opgebouwd in wat we noemen 'Special Projects'. Projecten waarin glas een belangrijke rol speelt en die vragen om een creatieve benadering. In samenwerking met architecten en projectontwikkelaars is onze expertise van grote toegevoegde waarde en wordt het onmogelijke mogelijk.

Stations

Glasdesign heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwt als het gaat om glas in stations. Van gekleurd gebogen glas op station Helmond tot aan glazen gebogen wanden in de ondergrondse fietstunnel van station Utrecht. Uitdagende projecten waar we super trots op zijn.

Zwolle CS

Helmond CS

Utrecht CS

Overheidsgebouwen

Glasdesign heeft in de afgelopen jaren ook veel ervaring opgebouwd in overheidsgebouwen. Gebouwen met vaak symbolische waarde. Zoals hiernaast op de foto te zien 'Kunstwerk Katwijk', een ondergrondse parkeergarage, inmiddels uitgegroeid tot icoon van de Noordzeekust.

OBA

GEO

Museum De Schilpen

Woningbouw

Glas voor een moderne villa of voor een monumentaal pand? Glasdesign maakt alles op maat. Noem een glassoort en wij kunnen hem leveren. Ook hebben we een groot netwerk van glasspecialisten, van glaszetters en snijders tot constructeurs en ontwerpers. Zo kan Glasdesign scherp en adequaat leveren in de woningbouw.

Appartementen Deza

Flat Gageldonk

Westend Loosdrecht

Scholen

Schoolgebouwen conform de allerlaatste technologische snufjes De geluidswerende glazen schuifwanden en elektrisch schakelbaar glas zijn mooie voorbeelden van technieken die heel goed toepasbaar zijn op schoolgebouwen. Veiligheid op school door middel van glas!

Erasmus Universiteit

Universiteit Utrecht

Castellum Theater

Utiliteitsbouw

Glasdesign heeft ruime ervaring en expertise in de utiliteitsbouw. Of het nu gaat om een kapsalon, om het bekendste theater van Amsterdam of een wielerbaan, wij behandelen ieder project met dezelfde zorg en aandacht. Maak gerust een afspraak in onze showroom voor een kijkje in onze showroom.

Winkelcentrum Struytse Hoeck

Park 2020 L'Oreal

Paviljoen Floriade

Infra

Ondergrondse fietsenstallingen voelen veiliger door glas op maat. Bruggen, trappen, liften en balustrades van veiligheidsglas, het kan allemaal. En zo is het wetenschappelijk bewezen dat mensen zich veiliger voelen in ruimtes onder de grond die lichter zijn geworden door slim gebruik te maken van glas.

Maximabrug

Stationsplein Utrecht

Hotels

Creatief projectmanagement zijn nodig om projecten in hotels snel en adequaat af te ronden. Maar niet alleen snelheid en projectmanagement zijn belangrijk. Glas is met name geschikt om een ruimte groter te laten voelen. En luxer. Kleine hotekamers voelen groter en luxer. Kleine zwembaden lijken groter en luxer door glas op de juist manier toe te passen. Glasdesign heeft ook een groot assortiment glazen producten voor badkamers.

Van der Valk Schiedam

Van der Valk Amsterdam

Van der Valk Schiphol A4

Ziekenhuizen

Veiligheid krijgt extra prioriteit en staat centraal in projecten in ziekenhuizen. De laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van glas komen juist in ziekehuizen goed van pas. Sowieso is glas belangrijk materiaal op die plekken waar hygiëne voorop staat. En de glazen apothekerskast van Sabine Berndsen in het Rijnland ziekenhuis blijft een prachtig voorbeeld van de eindeloze mogelijkheden met glas.

Haga Ziekenhuis

Rijnland Ziekenhuis