glas voor thuis Webshop
Particilieren, badkamer, keuken, deuren, glas voor badkamer, glas voor in keuken, glazen deuren voor thuis
<p>PRODUCTEN op maat voor thuis</p>

PRODUCTEN op maat voor thuis

Glasdesign is ook voor particuliere opdrachtgevers de specialist op het gebied van glas. Denk aan glazen keukenachterwanden, hardglazen deuren en kozijnen of volledig glazen douchecabines. Juist ook in dit soort kleinschalige projecten zijn we in staat om onze kennis en kunde in glas te laten zien.

Bekijk hieronder eerst een selectie producten onderverdeeld in Badkamer, Keuken en Deuren. Of bekijk direct in onze externe webshop het volledige assortiment.

Of bekijk een selectie van onze luxe producten die we op maat kunnen leveren: Balkonbeglazing en Balustraden.

Badkamer

Keuken

Deuren

voor thuis

Waarom u kiest voor Glasdesign?

Wij bieden u een ruim aanbod aan op maat gemaakte glazen oplossingen voor in uw badkamer, keuken of woonkamer. Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij het complete traject van ontwerp en constructie tot aan oplevering voor u. Ook als u speciale wensen heeft bent u bij Glasdesign aan het juiste adres. Wij denken namelijk graag met u mee en werken samen met een groot netwerk van specialisten. Hierdoor kunnen wij vrijwel alles maken met glas. Kortom, zoekt u een uniek glazen product? Kies dan voor Glasdesign!

INMEETSERVICE

TWIJFELT U OVER DE MAATVOERING DIE U MOET KIEZEN?

Met onze inmeetservice komen wij graag bij u langs om u de garantie te bieden dat het product perfect past in uw woning. Met een netwerk aan monteurs is er altijd een monteur in de buurt. Het inmeten kan worden besteld voor € 95,- Na de bestelling sturen wij de inmeetopdracht naar onze monteur in de regio.

Lees hier in onze webshop meer over onze inmeetservice.

contact

HEEFT U EEN SPECIFIEKE VRAAG?

Mail uw vraag met onderwerp, eventueel specificaties en uw contactgegevens naar: info@glasdesign.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel tijdens kantooruren (ma t/m vr 8:00-17:00 u) naar: 010-2472220.

Uiteraard kunt ook mailen of bellen om een afspraak te maken in onze showroom in Schiedam.